• Θέλετε Προσωπική Εντατική Εκπαίδευση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας με 5 Συμμετέχοντες Και Όλο το Πρόγραμμα Σπουδών σε 5 Ημέρες; Καλέστε στο 6938116225

    σεμιναριο οστεοπαθητικης: Η Πύλη προς την Εξειδίκευση στη Φυσική Υγεία

    σεμιναριο οστεοπαθητικης

    Η οστεοπαθητική είναι μια σημαντική κλινική πρακτική που αποσκοπεί στην ανακάλυψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση διαταραχών του μυοσκελετικού συστήματος. Μέσω της σύνδεσης του σώματος, των μυών, των οστών και των αρθρώσεων, η οστεοπαθητική ανακαλύπτει την πηγή του πόνου και προάγει τη γενική υγεία.

    Τι Προσφέρει το σεμιναριο οστεοπαθητικης:

    Εκπαίδευση από Ειδικούς: Το σεμινάριο μας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε από έμπειρους οστεοπαθητικούς, οι οποίοι έχουν πλούσια εμπειρία στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.

    Συνολική Κατανόηση: Πέρα από τις τεχνικές οστεοπαθητικής, θα κατανοήσετε τη σημασία της συνολικής υγείας και της εξισορρόπησης του οργανισμού.

    Πρακτική Εφαρμογή: Οι σεμιναριακές συνεδρίες συνδυάζουν θεωρητική εκπαίδευση με πρακτικές εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις ικανότητές σας.

    Επαγγελματική Εξέλιξη: Αναζητάτε νέες επαγγελματικές δυνατότητες; Η οστεοπαθητική είναι μια αναπτυσσόμενη πεδία, και το σεμινάριό μας σας εξοπλίζει με τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχετε.

    Επενδύστε στην Υγεία σας και την Επαγγελματική σας Μέλλον

    Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά εξειδίκευση, είτε απλώς αναζητάτε τον τρόπο για να συμβάλλετε στη δική σας υγεία και ευεξία, το σεμινάριο οστεοπαθητικής μας είναι η σωστή επιλογή. Μάθετε τα μυστικά της οστεοπαθητικής και γίνετε ένας ειδικός στον χώρο της φυσικής θεραπείας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές. Ανοίξτε την πόρτα προς ένα νέο κεφάλαιο στην υγεία και την ευεξία σας με το σεμιναριο οστεοπαθητικης.

    Πρόγραμμα Σεμιναρίων

    • 1ο Σεμινάριο Certificate ( 5 ημέρες) – Certificate of Ackermann Chriropractic Method.

    15-19 Νοεμβρίου 2023

    • 2ο Σεμινάριο Certificate – Certificate of Ackermann Chriropractic Method.

    28-30 Δεκεμβρίου 2023
    4-5 Ιανουαρίου 2024

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας
    Γιώργος Τσουκαλάς
    τηλ. 6938116225, 2114039378
    email: tsoukalaspt@gmail.com